Echt relax met een gerepareerde iPhone

Twee weken geleden mocht ik mijn 33e verjaardag vieren. Daarvoor had mijn man een leuk restaurant uitgezocht om samen van een lekker dinertje te kunnen genieten zonder dat gedoe van veel mensen in huis en eten klaar maken. Dit jaar wilden we het dus allemaal lekker rustig houden. Aangekomen in het restaurant konden we meteen plaats nemen vlakbij de verschillende keukens( ik ben nogal een fan van wereldeten) en onder het genot van een heerlijk glaasje wijn kreeg ik van mijn man mijn verjaardagscadeautje. Ik sprong zowat van mijn stoel toen ik zag dat het een peperdure iPhone X was. Zo´n ding krijg je natuurlijk niet alle dagen en ik beloofde hem dan ook er zeer zuinig op te zijn.

De volgende dag na een hele poos bezig te zijn geweest op mijn nieuwe iPhone en alle nieuwe functies en dergelijke te hebben bekeken en uitgeprobeerd te hebben moest ik hem natuurlijk ook even aan mijn vriendinnen laten zien. Op weg naar de stad voor een lunch met mijn vriendinnen had ik echter de pech dat ik plots met een lekke band kwam te zitten. Tijd om deze te laten repareren of te wachten totdat iemand die zou komen vervangen had ik echter niet en kwam ik op het idiote idee dit even zelf te doen.

Alles ging echter prima totdat ik mijn Iphone hoorde rinkelen en erachter kwam dat mijn vriendinnen allang en breed in het restaurant aanwezig waren. Door mijn haast liet ik mijn gloednieuwe iPhone vallen. Juist! Het scherm was natuurlijk helemaal naar de knoppen. Op dat moment ontstond er bij mij natuurlijk een enorme stress. Een iPhone repareren doe je namelijk niet in een twee drie. Nadat ik met mijn vriendinnen hiervoor een oplossing had gevonden bij het gerenommeerd iPhone reparatie bedrijf GSM Paradise heb ik me hier bij Hands of Relaxation lekker laten verwennen om weer van m´n stress af te komen. Heerlijk dat gevoel van rust in je lijf!