Gratis lid van Stahealthy.nl

We hebben een speciale actie lopen voor de maand mei. Wanneer je een behandeling bij ons achter de rug hebt, krijg je een gratis lidmaatschap van het gezondheidsplatform Stayhealthy.nl. U ontvangt dan 1 keer in de maand het blad: Stay Healthy Nederland, plus u krijgt ongelimiteerd toegang tot de website Stayhealty.nl. Hier leest u van alles over gezondheid en afvallen.

De voorwaarden om hier aan te voldoen zijn eenvoudig. Allereerst boekt u een behandeling bij hands of relaxation voor deze maand (mei). U komt opdagen en rekent na de behandeling af. Vervolgend laat u uw gegevens achter en wil brengen Stay Healthy op de hoogte van uw gratis lidmaatschap. Een kind kan de was doen zouden we bijna willen zeggen!

Mocht u meer informatie willen hebben over deze actie of mocht u dringende vragen hebben, dan kunt u deze uiteraard stellen aan ons. U kunt via de contactpagina contact met ons opnemen of een mailtje sturen naar: info@handsofrelaxation.nl

Overigens is het lidmaatschap geen verplichting. Veronderstel je bent totaal niet geinteresseerd in wat voor vorm van gezondheid en aanverwante lifestyle artikelen etc, dan is dit geen enkel probleem. Dan slaan we het lidmaatschap gewoon over.